To je to što me zanima!

Požar na Velebitu: 'Vatrogasci će morati pješačiti dva sata'

Čitatelji su fotografije snimili u mjestu Ražanac kod Zadra. Kažu kako je požar buknuo prije nekoliko sati. Na jako je teško pristupačnom terenu pa vatrogascima treba par sati do njega
Vidi originalni članak

Na teren su izašli vatrogasci iz DVD-a Starigrad. Požar je na teško pristupačnom terenu pa ih čeka oko dva sata hoda do tamo. Još ne znamo koliko je vatrogasca točno izašlo, potvrdili su nam iz javne vatrogasne postaje Zadar.

Požar je buknuo prije par sati na Velebitu, a vidljiv je iz Ražanca kod Zadra. Čitatelji koji su snimili fotografije kažu kako se sve brže širi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nori 🖖 09.08.2018.

    Nekome je bilo pristupačno

  • no_country_for_old_men 09.08.2018.

    zanima me kakva će izjava biti od plenkovića,prošlogodišnja je-citiram:PLENKOVIĆ NAKON 30 SATI PAKLA U DALMACIJI: ‘Požar je bio interesantan, nije bilo nikakve stihije, a sustav je dobro funkcionirao’

  • jožek2 09.08.2018.

    Jeli oluja bila i po Americi, španjolskoj ili Portugalu, pa tamo gori već danima, a također i Švedska je ove godine gorjela jako puno, i sve su to po ovim pametnjakovićima Srbi palili. nemojte raspirivati vatru još više , ima jako puno i domaćih koji pale a nakon godinu dana tu niću vikendice jer je zemljište u rekordnom roku pretvoreno u građevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare