To je to što me zanima!

Požar u Lopači: Pacijent (68) je preminuo od teških opeklina

Još petero pacijenata Psihijatrijske bolnice u Lopači kraj Rijeke zadržani su u KBC-u zbog problema s disanjem i srcem. Jedan pacijent je i dalje u teškom stanju zbog opasnih ozljeda i opeklina
Vidi originalni članak

Nesretni pacijent Psihijatrijske bolnice u Lopači koja je izgorjela prošlog tjedna preminuo je od teških opeklina, doznaje se nakon dodatnih laboratorijskih analiza. 

U krvi mu je pronađeno 4,3 posto karboksihemoglobina, što ukazuje da su uzrok smrti opekline. Tijelo Š.R. (68) izgorjelo je do neprepoznatljivost, ali nije bilo dvojbe da je on izgubio život u požaru. Preminulog je uslijed požara počeo gušiti dim, pa je iz sobe izašao na balkon, gdje je i pronađen. 

NESLUŽBENO Požar u Lopači izazvao je pacijent koji je pušio cigaretu?

Petero pacijenata je zbog zdravstvenih tegoba još uvijek smješteno na Pulmologiji i Kardiologiji riječkog KBC-a, a stanje jednog pacijenta zbog opasnih ozljeda i opeklina još uvijek je teško, piše Novi list

Uzrok požara cigareta? 

Podsjetimo, požar je buknuo u petak u bolnici pri čemu je 13 pacijenata i medicinskog osoblja ozlijeđeno. Požar je izbio na drugom katu, a vrlo brzo se prošio i na treći te krovište. Kada su medicinske sestre vidjele što se događa, pokušale su vatru same ugasiti, no ona je rasla i kretala se prema gornjem katu. 

PLANULA BOLNICA KOD RIJEKE Medicinske sestre požar počele gasiti same, ali bio je prejak...

Istraga je potvrdila da požar nije uzrokovao neki tehnički kvar, a Novi list je neslužbeno doznao da je u pozadini zapravo banalan događaj. 

13 LJUDI OZLIJEĐENO Planula psihijatrijska bolnica kod Rijeke, jedan čovjek mrtav

Navodno je jedan od pacijenata u petak poslijepodne u sobi pio kavu i pušio cigaretu koja mu je u jednom trenutku ispala iz ruke. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare