To je to što me zanima!

Požar u Ciosu: Pogledajte kako je planuo centar za reciklažu

Vatra je izbila jučer navečer na otvorenom skladištu CE-ZA-R-a. Uzrok požara i materijalna šteta bit će poznati tek nakon očevida. U požaru nisu stradala postrojenja, niti objekti...
Vidi originalni članak

Požar u reciklažnom centru CE-ZA-R-a Centra za reciklažu u Zagrebu, članice C.I.O.S. grupe, je ugašen u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Na snimci koju smo dobili vidi se trenutak izbijanja požara u subotu oko 20 sati: 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačno na lokaciji dežuraju tri vatrogasca s jednim vozilom, a opožareno područje osigurava MUP.

OZLIJEĐEN VATROGASAC Podmetnut je? Početak požara u CIOS-u snimile su kamere

Vatra je izbila jučer navečer na otvorenom skladištu CE-ZA-R-a. Uzrok požara i materijalna šteta bit će poznati tek nakon očevida. U požaru nisu stradala postrojenja, niti objekti.

Izgorio je glomazni otpad na otvorenom skladištu te dio ograde reciklažnog centra, priopćili su iz Ciosa. 

U požaru nije bilo ljudskih žrtava. Među djelatnicima koji su sudjelovali u intervenciji nema ozlijeđenih, a jedan vatrogasac je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • domoljub029 11.06.2018.

    Bitno da nije nitko stradao.Hrvatska je bogata zemlja i sve što izgori već sutra ćemo nadoknaditi i nitko neće ništa primjetiti

  • Perica12 10.06.2018.

    Izgleda da gospodin, vlasnik CIOSa i pajdaš našeg gradonačelnika ne uspijeva tijekom noći spaliti sav otrovni otpad. Obzirom da to radi uglavnom između 01h i 04h svaku noć već desetak godina ta cca. tri sata nisu dovoljna iako se radi i vikendom. Obzirom da stanujem u zapadnom dijelu grada znam o čemu govorim. Smrad se osjeti od Podsuseda pa do Selske. Sigurno da su plinovi potpuno bezopasni jer bi inače Kalinić izišao na teren sa svojim tenkićem i Banderas bi potjerao institucije da rade svoj posao. Uostalom upravo zbog toga što je sve bezopasno to i rade noću. Ali kada se ipak nagomila onda se otpad svake godine "spontano" zapali ili ga "podmetne" nepoznat netko. Čista vin-vin situacija. Pobereš pare od grada, tj. od stoke sitnog zuba, i onda nakon "ekološkog zbrinjavanja" opet od osiguranja.

  • dopizdilomi 10.06.2018.

    U naslov je bilo teško staviti: "ponovljeni", "opet", "po tko zna koji put".......

Komentiraj...
Vidi sve komentare