To je to što me zanima!

Požar u šibenskom zatvoru: U zadnji tren izvukli zatvorenika

Nitko nije ozlijeđen, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije bilo potrebe za evakuacijom. Upravitelj zatvora Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar
Vidi originalni članak

U petak nešto prije 19 sati buknuo je požar na drugom katu zgrade šibenske kaznionice koja se naslanja na zgradu Suda, piše Šibenski portal. Nekoliko deka i madrac izgorjeli su, no srećom, nitko nije ozlijeđen, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije bilo potrebe za evakuacijom. Zatvorenika iz ćelije u kojoj je buknuo požar u zadnji trenutak izvukli su vatrogasci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Upravitelj Kaznionice i zatvora u Šibeniku Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar. 

U šibenskoj policiji, čiji su službenici pohrlili na požarište čim su čuli da gori zatvor, potvrdili su za spomenuti portal kako nitko nije ozlijeđen u požaru, ali i objasnili da oni nemaju jurisdikciju nad zatvorskim sustavom koji je pod ingerencijom Ministarstva pravosuđa.

Ipak, policijski protupožarni inspektori pozvani su u zatvorske prostorije kako bi utvrdili razlog požara, a još nije poznato hoće li se u istragu umiješati i Državno odvjetništvo, piše Šibenski portal. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vlad 10.02.2018.

    Protupožarni alarmi i prskalice trebaju biti obavezni i redovno održavani u zatvorima. Bio sam u posjeti u Remetincu i vidio u prostoru za posjetioce pp alarm koji je bio razbijen i to u prostoriji gdje su posjetioci zaključani.

  • Wiga 24_500 10.02.2018.

    Pa što je taj zatvorenik uopće radio u zatvoru ???

  • Korak do crvenog 09.02.2018.

    Kako sad ovo? Sibenik in pise da su se cuvari odmah snasli i poceli gasiti a vi sad eto najednom dosli do zakljucka da su vatrogasci u zadnji cas izvukli zatvorenika.....jako cudno Netko je gluhi telefon

Komentiraj...
Vidi sve komentare