To je to što me zanima!

Požar u slavnom njemačkom restoranu: Potpuno je izgorio

Jedan od najslavnijih njemačkih restorana „Schwarzwaldstube“ u Baiersbronnu koji već desetljećima nosi tri Michelinove zvjezdice izgorio je u noći na nedjelju, priopćila je policija
Vidi originalni članak

"Restoran je u potpunosti izgorio. Ovo je težak udarac za Schwarzwald", priopćila je vatrogasna služba Baiersbronna. Požar, koji je u noći na nedjelju izbio u restoranu, nije se proširio na susjedni luksuzni hotel.


 
Restoran "Schwarzwaldstube" spada među najpoznatije njemačke i europske restorane i desetljećima je omiljeno mjesto okupljanja ljubitelja vrhunske kuhinje iz cijelog svijeta.


 
Od 1992. restoran je neprekidno svake godine ocijenjen s tri zvjezdice poznatog kulinarskog vodiča Michelin i time spada među restorane koji najduže nose ovu ocjenu.


 
Godinama je restoran bio vezan uz Haralda Wohlfahrta jednog od najpoznatijih njemačkih i svjetskih kuhara kojeg je New York Times u devedesetima svrstao među najbolje kuhare na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • muskarac 05.01.2020.

    k vragu..taman sam sutra za tamo imala rezervaciju..sad cu morat u pariz

  • TomislavGmajnić 05.01.2020.

    nije se ni mogao prosirit jer Hotel zum Tanne je odvojen od Stammhausa, gdje su 3 restauranta od kojih i drugi ima 1 * Michelinovu zvijezdicu, ne samo Schwarzwaldstube ca 100 metara... iako je bilo oko 150 vatrogasaca bilo je prekasno

  • 05.01.2020.

    Kaka je to lopovluk sa tzv. zvijezdicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare