To je to što me zanima!

Požar u tvornici Pan je ugašen, još se ne zna što ga je izazvalo

Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida. Ured je od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba "Dr. Andrija Štampar" zatražio analizu zraka
Vidi originalni članak

Požar u tvornici Pan, koji je izbio noćas, lokaliziran je i potpuno će biti ugašen do kraja dana, izvijestio je u utorak ujutro zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

GASIT ĆE DO JUTRA Buknuo požar u tvornici papira u Radničkoj cesti u Zagrebu

Trenutno je na terenu 35 vatrogasaca s dvanaest vozila.  U ispomoć gasiteljima u utorak su stigle dodatne snage: Čistoća je poslala bager, Zagrebačke ceste tehničko vozilo, CIOS veliki grajfer i Dok-ing dva vozila.

Na terenu su i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama koji koordiniraju operativnim snagama.

Za sve vatrogasce i ostale koji su sudjelovali u gašenju požara, ustanova Dobri dom osigurala je obroke.

Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida. Ured je od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba "Dr. Andrija Štampar" zatražio analizu zraka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jo2hn8ny 12.06.2018.

    Ma garant je sunce krivo za ovo samozapaljenje.

  • Cipelcug 12.06.2018.

    Bemu zajca opet ne mogu skontati. Naši poljoprivrednici na veliko spremaju gomile slame u zatvorene prostore i na otvorenom pa nema samozapaljenja.

  • najiram 10 12.06.2018.

    pa zna se opet partizani...tko drugi vrši terorističke napade noću...tipična partizanska akcija sijanje nemira tjeskobe i straha...sutra će noču planuti šume a tko drugi nego oni koji su obečali od hrvatske napraviti pakao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare