To je to što me zanima!

Požar u tvornici papira PAN je podmetnut, gasitelji dežuraju

Inspektori su u očevidu utvrdili da je požar, koji je buknuo prošlog ponedjeljka, izazvao otvoreni plamen još neutvrđenog izvora. To je treći veliki podmetnuti požar u samo tri dana
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci, profesionalci i dobrovoljci, i dalje dežuraju na požarištu u sklopu Tvornice papira PAN na zagrebačkoj Radničkoj cesti. Ondje su prošlog ponedjeljka planule bale sijena koje su na otvorenom stajale oko godinu dana.

SNIMKE IZ ZRAKA Pogledajte VIDEO: Planule bale sijena stotinjak metara od kuća

Vatra je zahvatila ukupno 8.000 od oko 30.000 bala pa su vatrogascima u gašenju pomagali bageri i strojevi Dok-inga, Čistoće i C.I.O.S.-a. Iako su plamen brzo prigušili, žar se zavukao duboko u hrpu bala te su sve to morali raskopati i zaliti vodom.

Nakon akcije gasitelja na teren su izašli forenzičari koji su potvrdili da je požar podmetnut. Izazvao ga je plamen još neutvrđenog izvora i policija intenzivno traga za počiniteljem.

GASIT ĆE DO JUTRA Buknuo požar u tvornici papira u Radničkoj cesti u Zagrebu

Podsjetimo, prošle subote vatrogasci su gasili još dva velika požara u skladištu dvije tvrtke na Heinzelovoj ulici i u krugu odlagališta otpada C.I.O.S. na Jankomiru. Istražitelji su objavili kako su i ta dva namjerno zapaljena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • centarfor 16.06.2018.

    Čisto pincipijelno. Što 30.000 bala sijena radi u centru grada godinu dana. Tko je odgovoran za to?

  • area 62 16.06.2018.

    Fahrenheit 451...

  • ajetodoo 16.06.2018.

    Sad treba policija pokazati znanje. Lako je naći ubojicu kad muž izbode ženu, ili lopova koji isprazni račun firme u kojoj je najbliže blagajni(na sudu se "ne osjeća krivim").

Komentiraj...
Vidi sve komentare