To je to što me zanima!

Spasili osmero: Planuo je stan na 6. katu zgrade u Prečkom

Vatrogasci su spašavali stanare iz zadimljenih stanova na 6., 7., 8. i 9. katu zgrade u Prečkom. Njih troje evakuirali su putem stubišta, a ostalih pet odveli su na balkone stanova, što dalje od dima koji je ulazio u sobe
Vidi originalni članak

U četvrtak u 4.10 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru stana na 6. katu stambene zgrade, na adresi Marijane Radev 6 u Prečkom, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz zadimljenih stanova na 6., 7., 8. i 9. katu vatrogasci su spasili osmero stanara. Njih troje evakuirali su putem stubišta, a ostalih pet odveli su na balkone stanova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Muškarac i starija žena otrovali su se dimom. Pomoć im je pružila ekipa Hitne pomoći. Srećom, ozljede su bile lakše, te ih nisu morali voziti u bolnicu.

 

Kako se navodi u priopćenju, na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar i Jankomir, službenici Policijske uprave zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.  

Vatrogasci su lokalizirali požar i stavili ga pod kontrolu. Uzrok požara znat će se nakon što policija obavi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nikluk20 15.06.2017.

    očito da je tito gradio bolje od zapadne europe prije 40-50 godina :P

  • eclipse 2016 15.06.2017.

    Kao i u Londonu, jeftina gradnja za narod, u predgrađu, nikakva reprezentativna građevina...Ovo im treba poslati tamo, da vide kako se sigurno grade stambene zgrade... I, naravno, našim vatrogascima svaka čast, neka ih Bog čuva na njihovom opasnom i plemenitom poslu!

  • ljerkaa 15.06.2017.

    Hvala na takvim ljudima koji za podcijenjenu placu spašavaju ljude i imovinu i ( životinje) riskirajuči svoj život i da ukinuli su im i benificije. Bravo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare