To je to što me zanima!

'Pozdrav iz Umaga': Kolinda objavila 'fotku' s Đokovićem

Velika popularnost: Fotografija pod naslovom 'Veliki sportski pozdrav s finala ATP turnira u Umagu' do ponedjeljka ujutro skupila je 14.075 'lajkova' i 350 komentara
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Facebooku je objavila fotografiju s najboljim svjetskim tenisačem, Srbinom Novakom Đokovićem, koji je bio gost na finalu ATP turnira u Umagu u nedjelju.

Fotografija je objavljena pod naslovom 'Veliki sportski pozdrav s finala ATP turnira u Umagu'. 

Iako je do ponedjeljka ujutro fotografija skupila 14.075 'lajkova' i 350 komentara, nisu svi komentari bili u potpunosti u sportskom duhu. 

Kreću se od pohvala predsjednici na druženju s vodećim svjetskim tenisačem, pa do uobičajenih nacionalističkih podbadanja, kako s hrvatske, tako i sa srpske strane.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • nispe 11.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Miške 28.07.2015.

    Đoković je pravi gospodin. Već samim tim što dolazi na naše more a može kud hoće, puno govori. Neću zaboraviti kako je u Kraljevu organizirao da su prilikom sviranje hrvatske himne, svi gledaoci pljeskali. To može samo veliki sportaš i veliki čovjek.

  • gljiva_1_1 28.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare