To je to što me zanima!

Požega: Paula (7) je umrla radi loše spojene utičnice?

Neslužbeno doznajemo da su istražitelji prokopali cijeli zid i u Paulinoj sobi vidjeli nestručno izveden spoj koji bi mogao biti uzrok obiteljskoj tragediji
Vidi originalni članak

Paulu De Marco (7) ubila je struja u subotu popodne u kući u središtu Požege. Bila je sama u sobi. Rukom je dotaknula stolnu svjetiljku, a drugom metalni radijator. Kućom se proširio miris paljevine. Roditelji su počeli tražiti djevojčicu. Našli su je u sobi bez svijesti. Otac ju je odvezao u bolnicu, no  tamo su samo mogli konstatirati smrt.
Istražni sudac Županijskog suda u Požegi Nenad Vlašić završio je s očevidom oko 21 sat te i službeno potvrdio da je struja uzrok tragedije. Kuća u kojoj je Paula živjela trenutačno se adaptira i pretpostavlja se da je struja bila nestručno spojena.
Neslužbeno doznajemo da su istražitelji prokopali cijeli zid i u Paulinoj sobi vidjeli nestručno izveden spoj koji bi mogao biti uzrok tragediji. Navodno policija zna tko je to radio, no imena ne žele iznositi prije kraja istražnog postupka. Krivac bi, doznajemo, mogao dobiti kaznu zatvora. Paulini roditelji nisu bili spremni govoriti o tragediji koja je zadesila njihovu obitelj. U nedjelju su s njima tijekom cijeloga dana bol pokušavali podijeliti rođaci i prijatelji. Kako doznajemo, obdukcija tijela će biti obavljena u ponedjeljak u požeškoj bolnici, a nakon toga i pokop u obiteljskom krugu.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • johannisthal 03.08.2009.

    Velika tragedija!! Al ipitam se zasto otac djevojcicu nije reanimirao i pozvao hitnu umjesto da ju vozi u bolnicu. To je pouka svima da idu na seminare za reanimaciju, jer je vazno za zivot!!!!

  • real 03.08.2009.

    ipak nije kineska lampa ? vec nestrucno izvedena instalacija...

  • only I 03.08.2009.

    Spokoj vjecni daruj joj Gospodine

Komentiraj...
Vidi sve komentare