To je to što me zanima!

Požega: Starica (75) koju su pronašli mrtvu u kući se ubila

Na tijelu žene je bilo više ubodnih rana. Ženu je mrtvu u njenoj kući pronašao sin. Neslužbeno doznajemo, kako je suprug bio u kući sa staricom, on je spavao
Vidi originalni članak

Mrtvu Ljubicu Franić (75) našli su u nedjelju oko 10.30 sati u mjestu Šeovci kraj Požege u obiteljskoj kući. Na tijelu žene je bilo više ubodnih rana. Ženu je mrtvu u njenoj kući pronašao sin, građevinski poduzetnik. 

- Završenim očevidom utvrdili smo da se radi o samoubojstvu, što je potvrdio i obdukcijski nalaz. Cijeli smo predmet predali Državnom odvjetništvu - rekao je Krunoslav Kokić, glasnogovornik u PU požeško-slavonskoj. Ljubičin suprug, neslužbeno doznajemo, bio je u kući sa staricom, on je spavao. Policija ga je u nedjelju odvela na razgovor, no, prema izvoru bliskom policiji, on je bio pijan tako da su razgovor morali odgoditi. Naknadnim istragama je utvrđeno da on, unatoč tome što susjedi pričaju kako su supružnici voljeli popiti i da nisu bili u najboljim odnosima, nema nikakve veza sa smrću svoje supruge.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zagreb100 21.06.2011.

    DA - samoubojstvo s više ubodnih rana. Ubodna rana - mehaničko oštećenje na tijelu nastalo djelovanjem oštrog predmeta i fizičke snage. Ubodnom ranom se smatraju sve takve ozljede na tijelu bez obzira na dubinu rane, što znači da nisu sve ubodne rane smrtonosne. U stanju psihičkoe rastrojenosti osobe, kod samoubojstva, dešava se da si samouboica nanosi rane koje su u stvari bezopasne sve dok se ne ohrabri i ne nanese si smrtonosnu ranu. U većini slučajeva samoubojstva rezanjem vena postoji više reznih rana a ne samo jedna. Stoga, nemojte se čuditi k'o picek glisti.

  • crotemplar 20.06.2011.

    ovo me podsjeća na vic kad šerif iz alabame nađe crnca upucanog u leđa 30 puta. stane, gleda, pa izjavi: ovo je najčudniji slučaj samoubojstva koji sam do sada vidio.

  • majda13 20.06.2011.

    ako je bila pod utjecajem alkohola i ako nije pogodila niti jednu bitnu žilu, mogla se bosti do besvijesti..... nije to sad neko čudo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare