To je to što me zanima!

Poziv u noći: Srpski ministar policije spasio stripera Dejana

Ministar policije Ivica Dačić javno je objavio broj svog mobitela na koji mu se mogu javljati građani ako trebaju pomoć. Striper Dejan obratio mu se jer su mu prijetili
Vidi originalni članak

Gotovo svakog vikenda striper Dejan Nestorović nastupa po srpskim noćnim klubovima ili djevojačkim zabavama. Ovoga puta, nakon nastupa u subotičkom klubu primio je više prijetećih poruka, navodno od gostiju diskoteke. Striper nije dvojio, već je u pomoć pozvao ministra policije Ivicu Dačića. Ministar je još prije javno objavio svoj broj mobitela na koji mu građani mogu slati poruke. 

- Imao sam snimke razgovora u kojima mi je prijetio vlasnik kluba. Cijeli slučaj riješio je inspektor Matulin Vladimir, koji je pokazao profesionalnost i dosljednost. Ponosan sam na ministra policije jer mi je spasio život i to ne samo kao ministar, već kao i čovjek i političar koji je održao riječ - rekao je striper Dejan. 

Za srpski Alo ministar Dačić potvrdio je kako mu se striper uistinu obratio za pomoć te poručio kako mu se ljudi često javljaju na mobitel za pomoć.

- Drago mi je da smo pomogli - zaključio je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • areljano 03.05.2011.

    dacicu bolje trazi srpske ratne zlocince

  • samosvoja 03.05.2011.

    ajd zamislite da naš ministar da svoj broj mobitela.........

  • user_87544 03.05.2011.

    .... iviceeee, hrvatino...

Komentiraj...
Vidi sve komentare