To je to što me zanima!

Žena (35) umrla na Paklenici, osvježila se u vodi i srušila se

Kako neslužbeno doznajemo, žena je najvjerojatnije bila na izletu sa suprugom i djetetom kraj malenog jezera na Paklenici. Pozlilo joj je te su se u spašavanje uključili stranci te HGSS
Vidi originalni članak

U NP Paklenica trenutno je u tijeku transport preminule hrvatske državljanke sa staze koja vodi prema Lugarnici. Niti nakon dugotrajnog oživljavanja AED defibrilatorom dežurni spašavatelji nažalost nisu joj mogli pomoći. Iskrena sućut obitelji preminule, napisali su kratko iz HGSS-a Zadar na svome Instagramu.

Kako nam je potvrdila PU zadarska, informaciju o ženi koja treba pomoć dobili su iza 15 sati. Javili su im da je preminula, no više informacija znat će tijekom subote.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o 35-godišnjakinji koja je s obitelji bila najvjerojatnije na izletu. Bili su kraj jezerca u kojem su se kupali. Ženi je u jednom trenutku pozlilo te se srušila. U spašavanje su se odmah uključili stranci koji su se ondje našli. Pozvan je i HGSS koji ondje ima dežurstvo. Pokušavali su je vratiti više od sat vremena, no žena je nažalost preminula.

- Napravili smo sve što smo mogli, no nije joj bilo spasa. Svi smo potreseni - rekao je Šime Sorić, pročelnik zadarske stanice HGSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ErdocoErdoco 25.07.2020.

    Zašto nije kraj majke sletio liječnik Helikopterske hitne medicinske pomoći , koju navodno uspješno obavlja MORH i spasio mladu majku , a ne HGSS pješice ?

  • mare mare mare 25.07.2020.

    Ajme uzas

  • 25.07.2020.

    Zašto dozvoljavate komentare na ovakve slucajeve kad imate promašene aburtuse koji se ismijavaju na ovskve slučajeve, iskrena sućut obitelji, strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare