To je to što me zanima!

Pozlilo mu: Ministar Burkine Faso srušio se na konferenciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar Burkine Faso srušio se na konferenciji za novinare. Prevezli su ga u bolnicu. Liječnici kažu da njegovo zdravstveno stanje ne izaziva zabrinutost
Vidi originalni članak

Ministru vanjskih poslova Burkine Faso Djibrillu Yipénéu Bassoléu pozlilo je u četvrtak na konferenciji za novinare u Ankari te se srušio dok je njegov turski kolega Ahmet Davutoglu odgovarao na pitanja novinara o sirijskoj krizi. 

Odmah su ga odvezli u bolnicu. Liječnici su kasnije izjavili kako njegovo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće. Daily News piše kako se prehladio te da je zbog toga dobio antibiotike. 

- Srce mu je u redu, no šećer mu je bio nizak pa se možda zato srušio - rekli su liječnici. 

Davutoglu je također završio u bolnici i to na snimanju jer je pretrpio manju ozljedu dok je pokušao pridržati svojeg kolegu da ne padne.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pixell 10.05.2013.

    Normalno da je čovjeku pozlilo kada je čuo trabunjanje ovog turčina u vezi sirijske krize. Svi znamo da je turska glavni pokrovitelj islamista ,al qaide i šljama koji se skupio iz čitavog islamskog svijeta(tkz. sirijska oporba) i bori se protiv legalno izabranev lasti i presjednika Asada, pobjeda tih ekstremista je kraj za kršćane,alavite ,šijite i ostale tolerantne religije.

  • otaWa 10.05.2013.

    ma kakav šečer...kaj niste vidli kak mu je Turčin pripretil da ga bu razbil...ovaj se skljokal od straha..

  • zof 10.05.2013.

    Pa ova vijest ne izaziva baš neku zabrinutost ni kod mene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare