To je to što me zanima!

Poznati makarski zubar pao s visine od 2,5 metara i preminuo

Josip P. (55) popravljao je obiteljsku kuću u Gornjoj Podgori, te je u jednom trenutku pao s metalnih ljestvi. Zadobio je frakturu lubanje i preminuo u splitskoj bolnici
Vidi originalni članak

Poznati zubar iz Makarske Joško P. (55) smrtno je stradao nakon pada s visine od 2,5 metara. 

On je u ponedjeljak oko 13.30 sati popravljao staru obiteljsku kuću u Gornjoj Podgori, te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s metalnih ljestvi. Zadobio je frakturu lubanje i, unatoč liječničkim naporima, preminuo u splitskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pap3 09.10.2012.

    rave, svaka čast na komentaru, da je bar više takvih razmišljanja poput tvog!

  • pap3 09.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pap3 09.10.2012.

    Želim se nadovezati na ovaj komentar gore. Mislim da vas može biti sram šta ste napisali.Kako možete pisati i takve jadne nepromišljene gluposti. Žalosno da postoje ljudi poput tebe.žalosno..može te biti SRAM!!! Josip je bio radoholičar, volio je raditi, i sve u životu je sam stekao. Bio je cijenjeni gospodin, zubar, otac, muž i prijatelj.Želio bi napomenuti da je zaslužio imati sve u životu, nažalost dogodila se tragedija. Josipe, uvijek ćeš biti u našim srcima! Bio si vrijedan, pozitivan, marljiv i jedinstven. Počivao u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare