To je to što me zanima!

Poznati policiji: Dvojica Puljana 'pala' s dva kilograma heroina

Kako neslužbeno doznajemo uhićeni su G.F. (38) i T.S. (43) obojica od ranije policiji poznati po „poslu“ s opijatima. Obojica su završila iza rešetaka
Vidi originalni članak

Nakon policijske operacije i dužeg tajnog praćenja od strane riječkog PNUSKOK-a u pulskom prigradskom naselju Valdebek krajem prošlog tjedna pala su dvojica Puljana s nešto više od 2 kilograma heroina.

Kako neslužbeno doznajemo uhićeni su G.F. (38) i T.S. (43) obojica od ranije policiji poznati po „poslu“ s opijatima. Obojica su završila iza rešetaka pulskog zatvora a kako neslužbeno doznajemo sudac istrage im je odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Neslužbeno doznajemo da je zaplijenjeni heroin visoke čistoće bio namijenjen istarskom narko-tržištu. Prilikom pretrage stanova, vozila i drugih prostora kod uhićenika je pronađena veća svota gotovine, približno oko 100.000 eura, za koji novac se pretpostavlja da potječe od „posla“ s drogom.

Jedan od dvojice uhićenika je prije nekoliko godina bio povezan s tada uhićenim policajcima pulske policije također zbog prljavog „posla“ s drogom.

Kako doznajemo istražitelji sumnjaju da je u lancu s uhićenim „dvojcem“ bilo još umiješanih pa se iz toga razloga već nekoliko dana tajila poprilično velika i uspješna zapljena heroina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gucke 14.05.2016.

    Stari policijski suradnici glume kriminalce a drukeri oduvijek to svi iz pule znaju..i zlacke i francula..a tata od francule koji ima fish restoran na vrhu omladinske isto je ukljucen u dilanje a jos se i hvalio da ce svu u zatvor prije njegovog sina(naravno zbog suradnje sa pulskom policijom).narkomani i drukeri ..

  • Hristos se rodi 13.05.2016.

    istra pistaje zupanija sluchaj, sva droga od tamo krece, hitno ih staviti pod kontrolu rijeke I rastaviti narko hobotnicu

  • Mahuna Barić 13.05.2016.

    dal je naslov mogao bit veci nego sta je,.Zamisli od 4 500 000 stanovnika,pala dva teletabisa,koji manje vise nikog nisu ostetili za aposlutno nista, dok na drugoj strani neko shebe 300 000 eura,koju ekipa sa druge strane (98% populacije) treba platit , tu se baca naslovnica da slika nemore bit manja,,,...al ste mi i vi malo zastranili,, malo je pod navodnicima naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare