To je to što me zanima!

Poznati vaterpolist osuđen za ubojstvo djevojke. Izbo ju je 16 puta jer je rekla da je prelijen?!

Policija je Anastasiju Lashamnovu pronašla u stanu koji je bio obliven krvlju. Utvrdili su da je izbodena 16 puta te je pretrpjela 10 udaraca u glavu
Vidi originalni članak

Arsenije Stanović osuđen zbog ubojstva Anastasije Lashmanove (33). Profesionalni vaterpolist 2018. godine ubio je svoju djevojku u njezinom luksuznom penthouse-u u Crnoj Gori nakon što ga je ostavila jer je smatrala 'da je prelijen'.

Arsenije Stanović brzo je postao glavni osumnjičeni te je pobjegao iz zemlje uz pomoć svog oca Zorana. Navodno je Zoran Stanović iskoristio svoje veze kao bivši načelnik granične policije, prenosi Daily Mail.

Policija je ženu pronašla u stanu koji je bio obliven krvlju, a tada su utvrdili da je izbodena 16 puta te je pretrpjela 10 udaraca u glavu.

Sud mu je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 15 godina.

Arsenijev odvjetnik Zoran Piperović najavio je žalbu sudu. Smatra da će ova presuda biti ukinuta i da će u ponovljenom postupku Stanović biti oslobođen zbog duševne poremećenosti, prenosi. Anastasija se u Crnu Goru doselila s ruskom putovnicom. Prvo je radila kao konobarica, a samo nekoliko godina kasnije postala je poznata i utjecajna osoba u Crnoj Gori. Nakon ubojstva, njezino bogatstvo je procijenjeno na 105 milijuna eura, čime je došla na listu najbogatijih Ukrajinki.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 23.09.2021.

    Drugi Crnogorac poslije 50 g. braka traži rastavu na sudu. Sudac ga pita: ako je sve tako kako je žena ispričala čudim se da je nisi ubio? Crnogorac: i o tome sam razmišlja gospon sudija, danas ću, sutra ću, danas ću sutra ću.........! I eto, prođe vrijeme.

  • Ne molat! 20.09.2021.

    Bravo za tebe,baš si frajer.

  • Analno uzgajanje krumpira 20.09.2021.

    Lijen a izbo je 16 puta????

Komentiraj...
Vidi sve komentare