To je to što me zanima!

Zbog ubojstva policajaca uhitili su poznatog automafijaša?

Radi se prema pisanju Dnevnog avaza o Srećku Trifkoviću, poznatom automafijašu iz Istočnog Sarajeva. Inače, on je optužen u predmetu "Volan" skupa s 24 ljudi
Vidi originalni članak

Policija je uhitila muškarca kojeg dovode u vezu s ubojstvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Dnevni avaz piše da je riječ o T. S. Prema informacijama Dnevnog avaza, radi se o Srećku Trifkoviću, poznatom automafijašu iz Istočnog Sarajeva. Inače, on je optužen u predmetu "Volan" skupa s 24 ljudi. Nakon uhićenja u ožujku određen mu je jednomjesečni pritvor, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

SUZE ZA DAVORA I ADISA Sarajevo se oprašta od ubijenih policajaca: Ispratili smo heroje

Ova grupa krala je luksuzne automobile u periodu od 2011. do 2017. godine, i to na području Sarajevskog, Hercegovačko-neretvanskog i Tuzlanskog kantona, kao i na području Istočnog Sarajeva. 

Oko 500 ljudi okupilo se u ponedjeljak na Trgu djece Sarajeva kako bi odalo počast poginulim policajcima. Okupljeni su rekli da su došli odati počast ubijenim policajcima kao te kako bi njihovim kolegama dali podršku u obavljanju dužnosti. Podsjetimo, u petak ujutro oko 4 sata su kradljivci automobila pucali na policajce. Jedan je odmah ubijen dok je drugi umro u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Fahri Musliu Junior 30.11.2018.

    Ma sigurno je prvo bio poznati i ugledni privatni poduzetnik a sada kako se saznalo da je bio i automafijaš dakle to je spojeno u Poznati automafijaš :D

  • Istvan Serekesz 29.10.2018.

    Jel i naš Krešo poznati automafijaš.......

  • 29.10.2018.

    Lik krimos ima vizit karte na kojima piše: " Automafijaš since 1991g." i kada ih djeli kaže: " Preporučam se!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare