To je to što me zanima!

Požurite na birališta, kasnije nas očekuje kiša, ali i snijeg

Poslijepodne se u unutrašnjosti očekuje jak vjetar, poledica i nekoliko centimetara snijega, a na Jadranu olujna bura. Već u ponedjeljak očekuje se umjerenije vrijeme
Vidi originalni članak

Nakon promjenljivo oblačnog prijepodneva, a na Jadranu i u područjima uz Jadran ponegdje s malo kiše, poslijepodne se sa sjeverozapada očekuje jače naoblačenje s kišom koja će navečer, uz zahladnjenje, u gorju, a mjestimice i u nizinama prijeći u susnježicu i snijeg. U gorskim predjelima očekuje se i snježni pokrivač. Na kopnu će zapuhati umjeren do jak sjeverac, a na Jadranu će umjereno do jako jugo navečer na sjevernom dijelu okrenuti na jaku buru.Najviša dnevna temperatura zraka od 5 do 11 u unutrašnjosti te od 10 do 14°C na obali i otocima, stoji u vremenskoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda. 

dhmz.hr

Meteoalarm je pak za područje cijele Hrvatske izdao žuto upozorenje što ukratko znači da vremenski uvjeti potencijalno mogu biti opasni. U unutrašnjosti zemlje upozorenje se odnosi na moguće jake i vrlo jake udare vjetra, poledice i snijega, a na Jadranu na olujnu buru. 

Meteoalarm

Idi na 24sata

Komentari 36

  • šaptačica 11.01.2015.

    opet ciklona Ines ili?

  • 11.01.2015.

    Kiša je već odavno počela, a snijeg, nadam se da ipak neće. Tek se stari otopio.

  • Frenkyy 11.01.2015.

    Išao bi ja glasat ali nemam za koga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare