To je to što me zanima!

Požurite po prvi kupon: Djeco, 24sata vas vodi u Disneyland

I još puno iznenađenja: Od ponedjeljka skupljajte kupone te osvojite putovanje, PlayStation 3 ili tablet, a u SMS igri darujemo Lego kockice, plišance Furby...
Vidi originalni članak

Želite li osvojiti putovanje u Pariz za četveročlanu obitelj, već u ponedjeljak požurite po 24sata i prvi kupon.

Nagradna igra traje samo pet dana. Kupone ćemo svaki dan objavljivati u novinama. Izrezujte ih te do 10. prosinca do devet sati pošaljite na adresu PP195, 10001 Zagreb. Glavna nagrada je putovanje avionom u Disneyland za četveročlanu obitelj, što uključuje i smještaj u hotelu s doručkom u Parizu.

Imamo i sporedne nagrade. Dva sretnika osvojit će Appleov tablet, a još dvoje iznenadit ćemo Playstationom 3 u paketu s igrom ProEvolutionSoccer 2014.

Ni to nije sve. Svaki dan možete osvojiti još pregršt drugih nagrada. Dovoljno je da kupujete 24sata. Svaki dan ćemo, zajedno s SMS brojem i ključnom riječju, objaviti koje nagrade možete osvojiti.

Poruku i riječ nam pošaljite taj dan do 15 sati i osvojite vrijedne nagrade.

U ponedjeljak osvojite Lego kockice za djevojčice i dječake. U utorak dijelimo 24 autopraonice za dječake Burago Street Fire, a u srijedu popularne plišance Furby. U četvrtak osvojite kreativni set za izradu privjesaka i magneta, a u petak je nagrada namještaj za dječju sobu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DorianDomiter 10.12.2013.

    A kad će biti izvlačenje imena dobitnika nagrada??

  • martmirk 29.11.2013.

    di su pravila nagradne igre??jel kupone ispunjavam na svoje ime ili na ime djeteta???

  • freedom666 24.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare