To je to što me zanima!

Pozvao krivu na ples: Letjele su boce, pepeljare i proteze...

Svadbena večera koja je završila odlaskom mladenaca te mladoženjinom porukom gostima sa mikrofona "ajte svi u p... materinu" odigrala se 2013. godine
Vidi originalni članak

Zbog masovne tučnjave za vrijeme svadbene večere u jednom zadarskom restoranu tijekom koje su, osim boca i pepeljara, letjele zubne proteze i stakla od naočala, na Općinskom sudu u Zadru na uvjetnu kaznu od osam mjeseci s rokom kušnje od dvije godine nepravomoćno je osuđen 58-godišnji Ž. M. Zadranin se teretio za dva kaznena djela protiv života i tijela, a večera koja je završila odlaskom mladenaca te mladoženjinom porukom gostima sa mikrofona "ajte svi u p... materinu" odigrala se 2013.godine, piše Zadarski.hr.

Sukob je počeo kada je 58-godišnjak vodom polio prijatelja jer je ovaj na ples pozvao njegovu suprugu.Na to je prigovorio 'plesačev' sin pa je 58-godišnjak prema njemu bacio staklenu bocu. On ju je izbjegao, no boca je pogodila njegovu suprugu koja je bila na podiju. Zadobila je otvorene rane desnog obraza i frakture zuba. 58-godišnjak je potom pepeljarom u nos udario prijatelja koji mu je na ples pozvao suprugu. On je zadobio nagnječenje nosa i površinske ozljede glave.

Dva su se muškarca potom potukla. Hrvali su se, gurali i šaketali. Pritom je 58-godišnjaku ispala proteza. Jedna od svjedokinja kazala je kako ju je zajedno sa njegovom suprugom poslije tražila po podu.

Osuđeni 58-godišnjak na sudu je ispričao da je te večeri mladoženji najprije prigovorio što na večeri sviraju cajke jer je on invalid Domovinskog rata, pa mu ta glazba smeta.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • DjuroPoliklinika 11.08.2017.

    zašto bi žena podilazila bilo kome pa i mužu ako joj se pleše nek pleše tko joj može zabranit ,nevidim smisao da branite budale gospodine ili gospodjo svako ima pravo na svoju slobodu odakle nekome pravo da bilo što nekome brani ako ti ne odgovaram zbogom.

  • Seila 10.08.2017.

    Ha,ha...Kako smijesno kao u komediji.

  • _Varešak_ 10.08.2017.

    Koji hurac ide na veselje ako mu bilo kakva vrsta glazbe smeta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare