To je to što me zanima!

Pozvonio pa je zgrabio ženu (69) i davio je dok nije klonula

Muškarac je u subotu pozvonio na vrata kuće u mjestu Bogovići kraj Malinske na Krku. Nasrnuo je na ženu i počeo je gušiti. Dok je bila u nesvijesti opljačkao ju je
Vidi originalni članak

Dok se Zora Beceheli (69), koja je nakon brutalnog napada tri sata bila u nesvijesti, šokirana oporavlja u KBC-u Sušak u Rijeci, razmišlja kako bi se sve završilo da nije bilo susjede koja je pozvala pomoć.

Starica je u subotu napadnuta u svojoj kući u Istarskoj ulici u mjestu Bogovići kraj Malinske na Krku. Na nesretnu ženu je u prijepodnevnim satima nasrnuo nepoznati muškarac koji joj je pozvonio na vrata. Nakon što je otvorila vrata, uhvatio ju je za vrat i počeo gušiti teško je ozlijedivši. Zato nije ni mogla pozvati pomoć.

Dok je bespomoćno ležala na podu i bila na rubu smrti, lupež ju je pokrao te se odšetao. Liječničku pomoć i policiju pozvala je zabrinuta susjeda koja ju je našla tri sata poslije napada.

- Pacijentica je u jako lošem stanju dovezena u bolnicu u subotu popodne. Nije više životno ugrožena, ali ima smetnje sa sviješću i kretanjem s rukama i nogama te ne može stajati - rekao je dr. Darko Ledić na odjelu neurokirurgije riječkog KBC-a.

Kako piše Večernji list, pljačka nije jedini mogući motiv napada koji policija istražuje. Napadnuta žena je majka Marijana Becehelija, koji u Lepoglavi služi 9,5 godina zbog trgovine heroinom. U policiji kažu kako imaju osumnjičenog, ali istraga je u tijeku i ne mogu iznositi nikakve detalje.



Idi na 24sata

Komentari 9

  • Capafiori 16.04.2012.

    Prestrašno, sirota žena.

  • barbaboro 15.04.2012.

    Ma kako to pišete, žena od 69 godina - starica!!!! Ljudski se je vijek produžio, pogledajte plivače, atletičare! Kakva starica! Kako takve gluposti možete pisati !!!!!!

  • brpljok 15.04.2012.

    Na prvu banderu s njim kada ga se uhvati, i oko vrata mu staviti karton sa natpisom tko je i što je, za primjer drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare