To je to što me zanima!

PPD o Tomaševićevoj izjavi da financiraju Škorinu kampanju: 'To je neistina i vrijeđa nas'

Tomislav Tomašević poručio je na sučeljavanju kako su Pevex i PPD financirali kampanju Miroslava Škore. Iz PPD-a su u srijedu priopćili kako je to neistina i da ta izjava šteti ugledu i poslovanju grupacije
Vidi originalni članak

Kandidati za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro su tijekom sučeljavanja u HRT-ovoj emisiji Otvoreno u utorak potegnuli pitanje financiranja kampanje. Škoro je poručio kako je Možemo! izvukao više od 130 milijuna kuna iz proračunskih sredstava, na što je Tomašević rekao kako Škorinu kampanju financiraju Pevex i Prvo plinarsko društvo (PPD). 

- Potpuno nevjerojatno je da ste dobili nula kuna od donacija. Točno se vidi da je huškačka kampanja plaćena. Da nema Pevexa i PPD-a iza toga, ne bi toga bilo - rekao je Tomašević tijekom sučeljavanja. 

'PLJAČKA JAVNOG NOVCA' Domovinski pokret opet optužuje Tomaševića za pljačku, ovaj put za pola milijarde kuna

Danas su reagirali iz PPD-a i demantirali Tomaševićevu izjavu. 

- U potpunosti odbacujemo ovu tvrdnju i insinuaciju te ističemo da je neistinita. PPD, bilo koja tvrtka u sustavu PPD grupe ili Energia naturalis grupe pa ni bilo koji pojedinac zaposlen u našoj grupi, ni financijski niti na bilo koji drugi način nema veze s kampanjom o kojoj je govorio Tomašević. Ta tvrdnja je apsolutno neistinita, neutemeljena i nanosi štetu ugledu i poslovanju naše grupacije te uznemiruje i duboko vrijeđa naše zaposlenike - poručili su iz tvrtke. 

'IMAO SAM PLAĆU OD 6700 KN' Tomašević odgovorio Škori: 'Bavi se nama jer o gradskim temama on ne zna ništa'

-  Sve političke aktere molimo da ne iznose neistine govoreći o našim tvrtkama, a u svrhu ostvarivanja svojih političkih ciljeva - istaknuli su u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • debelahladovina 27.05.2021.

    Muzator novca hrvatski poreznih obveznika preko razno raznih izmisljenih udruga drug Tomasevic laze, jer jedino lazima a nikao znanjem moze osvojiti gradonacelnicko mjesto.

  • Smoke_on_the_Water 27.05.2021.

    Sramota je financirati mr. tambura_mana Škoru pa vjerujem da i oni koji iz nekih interesa to čine zanijekati će tu rabotu prema javnosti. Mr. tambura_man je projekt opskurnih internacionalnih financijera koji je, sad je već sasvim jasno, neslavno propao jer nije omogućio gazdama pristup polugama vlasti kroz koje su željeli ostvariti svoje udružene materijalne ciljeve. 

  • i.hun 27.05.2021.

    Znamo da se Tomašević prodao, ali zašto se purgeri prodaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare