To je to što me zanima!

'Pranje' milijuna od transfera: Šteta je čak 78 milijuna kuna?

Policija, neslužbeno se doznaje, istražuje sumnjive transfere nogometaša koji su obavljeni u razdoblju od 2004. do 2015. preko agencije Mamić sport agencija (MSA)
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić i Damir Vrbanović ponovno su uhićeni, no ovaj slučaj nije nastavak priče iz ljeta ove godine kada su također završili u Remetincu.

Ovoga puta među uhićenima nije Zdravkov brat Zoran Mamić, već sin Mario Mamić. Također, uhićeni su i istarski poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota, vlasnici niza off shore tvrtki.

Navodno je USKOK otkrio nepravilnosti u trgovini igračima. 

Naime, policija, neslužbeno se doznaje, istražuje sumnjive transfere nogometaša koji su obavljeni u razdoblju od 2004. do 2015. godine, a koje je preko svoje agencije Mamić sport agencija (MSA) vodio Mario Mamić. 

Navodna je šteta 78 milijuna kuna, a novac zarađen utajom poreza 'prao' se preko off shore tvrtki dvojice uićenih istarskih poduzetnika.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • Pametna ovca 19.11.2015.

    Ma di bi Mamić to napravio,pa čovjek je svetac.

  • nogofil 19.11.2015.

    Sad je nastao problem za Mamića i bratiju. Kako sad uvjeravati javnost da je to politički proces, da mu je to sve namjestio SDP, kad SDP uopće nije na vlasti, a i pitanje kad će opet. Doduše postoji realna šansa, na vlat dolazi HDZ, čiji je Mamić vatreni obožavatelj, pa eto Zdravkeca na slobodi.

  • Iskrena mala 19.11.2015.

    Kada bi pojedini ljudi vratili te silne milione u proračun, ova država bi bila jedna od bogatijih u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare