To je to što me zanima!

VIDEO Milanović je došao na Klis, Plenković ga nije pozdravio

Premijer i predsjednik su se nakon verbalnih okršaja prvi puta nakon dugo vremena našli na istom mjestu. Sjede tik jedan do drugoga, ali se nisu pozdravili
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović otkazao je dolazak na središnju komemorativnu svečanost u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Holokausta u Jasenovcu te došao na Klis, gdje je danas bio i premijer Plenković.

SUSRET NA KLISU Plenković na Klisu: Mi smo se najavili, nemam pojma zašto je Milanović mijenjao planove

HDZ-ovi dužnosnici zbog verbalnih napada Milanovića na Plenkovića, Vladu i HDZ bojkotiraju predsjednika države po preporuci premijera bojkotiraju svaki mogući susret s njim.

POGLEDAJTE VIDEO: Susret predsjednika i premijera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premijer i predsjednik su se nakon verbalnih okršaja prvi puta nakon dugo vremena našli na istom mjestu. Sjede tik jedan do drugoga, ali se nisu pozdravili. Uz njih, na svečanosti su i Davor Božinović, Ante Sanader, Damir Krstičević i Blaženko Boban.

   Svi potpisnici onog sramotnog pisma pomilovanja nisu dobrodošli među veterene 4.gardijske brigade - prokomentirao je slučaj o pomilovanju Mustača i Perkovića Borislav Lapenda, predsjednik udruge 4. gardijske brigade. Za goste svečanosti nastupila je klapa sv. Mihovil. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • lukicluka11 29.04.2022.

    Milanoviću prvo se obuci svečano kako dolikuje ovakvoj prigodi , a drugo nemoj se spuštati na nivo Plenkovića, otpili ga i ignoriraj u svakoj prilici.

  • 29.04.2022.

    Kruha i igara 😵‍💫samo moj narode jos malo biti Ce samo igara😵‍💫

  • KEOPS 2002 29.04.2022.

    Hehe, na Klisu , sve sam Uskok do uskoka (drugi "Uskok" namjerno malim slovom) . Capissi ? (kako je to nedavno rekao Zoki).

Komentiraj...
Vidi sve komentare