To je to što me zanima!

Pravaš ubio umirovljenika (85) jer mu nije htio zaposliti sina?

Supruga uhićenog bila je spremačica kod stradalog, a pravaš ga je navodno ubio jer mu nije zaposlio sina. Nakon zločina danima je igrao šah i bio na ‘fejsu’...
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je prošlog tjedna ubio umirovljenika Đ.B. (85) u Zagrebu, policije je privela V. T. (54) iz Zaprešića. Riječ je navodno o članu jedne pravaške stranke, a Jutarnji piše da je na ispitivanju priznao ubojstvo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Supruga uhićenog bila je spremačica kod stradalog, a pravaš ga je navodno ubio jer mu nije zaposlio sina. Nakon zločina danima je igrao šah i bio na ‘fejsu’. Otkrio ga je signal mobitela zabilježen u stanu ubijenog. 

Ubijeni muškarac bio je u dobrosusjedskim odnosima sa stanarima zgrade u kojoj je živio, pa oni za njega imaju samo riječi hvale.

Prema izjavama svjedoka koji su nakon zločina razgovarali i s novinarima u stanu žrtve se čulo šest hitaca, a potom i udarac vratima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta kaznena prijava zbog teškog ubojstva, kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • crazy mind 18.11.2016.

    eto sto je napredak kriminalistike. nekada su ubijali ubojice a danas prvasi, hdz-ovci, sdp-ovci itd (ili je to"napredak"novinarstva u hrvata

  • SAINT 18.11.2016.

    nebitno je jeli li pravaš ili nije , takvih ima svagdi , svakako je ubojica i luđak............................

  • joca jakarta 18.11.2016.

    uhljebi i paraziti koji nam uništavaju ovu državu a vi sve mirno gledate i očekujte da će se sve riješiti samo od sebe ili da će naše krivosuđe to riješiti.sam koncept država je promašen koncept.države su najobičnije zlo i represivni aparati koji guše slobodu svakog pojedinca a potpomaže samo one koji su podobni u našem slučaju su to uhljebi,paraziti i većina "PODUZETNIKA".anarhija je jedino rješenje.long live anarchy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare