To je to što me zanima!

Pravi horor: Prijateljici iz škole odrubila glavu i otkinula ruku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Japan: Ubijena djevojka (15) se u subotu išla vidjeti s prijateljima. Nakon toga joj se izgubio svaki trag. Policija ju je pronašla mrtvu u stanu osumnjičene djevojke (15)
Vidi originalni članak

U Japanskom ribarskom selu Sasebo uhićena je srednjoškolka (15) zbog sumnje da je ubila jednu učenicu iz škole . Djevojku sumnjiče da je nekoliko puta udarila Aiwu Matsuo (15), a nakon toga je zadavila i raskomadala .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aiwa se u subotu poslijepodne otišla vidjeti s prijateljima, ali se nije vratila. Obitelj je nestanak prijavila policiji.

Tijelo nesretne djevojke pronašli su u nedjelju ujutro u stanu osumnjičene .

Osumnjičena je kasnije policiji potvrdila da je ubila Aiwu, te da je to učinila sama. Izjavila je i da joj je odrubila glavu i otkinula lijevu ruku .

Prijatelji: Jako je pametna s emocionalnim usponima i padovima

Japan Times piše da su osumnjičenu prijatelji i poznanici opisali kao jako pametnu djevojku s emocionalnim usponima i padovima. Njezin otac ponovno se oženio nakon što joj je prošle godine umrla majka.

Ravnatelj škole tvrdi da su obje djevojke redovito pohađale nastavu i da nije bilo nikakvih vidljivih problema između njih .

U istom mjestu 2004. jedna djevojčica drugoj prerezala vrat

Nije prvi put da se u mjestu Sasebo dogodila ovakva tragedija. Nakon što je 2004. godine jedna djevojčica drugoj prerezala vrat, nastavnici su poduzeli mjere da osiguraju sigurnost škole, no čini se da su te mjere bile uzaludne.


Idi na 24sata

Komentari 38

  • WAY 30.07.2014.

    ...zanimljivi su ti Japanci....samo se smješkaju i klanjaju....bolji i pristojniji ne mogu biti...ali kad polude, jbt, ponašaju se ko kazetna bomba....

  • Vjerujem_1 29.07.2014.

    Zlo na djelu! Strašno!

  • Mustafa Aga 29.07.2014.

    Vole Japanci imitirati Amerikance...

Komentiraj...
Vidi sve komentare