To je to što me zanima!

Prebrza vožnja: Sletjela je u provaliju i izgorjela u autu

Vozačica (20) Fiata sletjela je s Jadranske magistrale u maslinik. Poginula je u požaru, a putnica (26) preživjela. Putnicu su operirali u bolnici i stabilno je
Vidi originalni članak

Vozačica (20) prebrzo je vozila Fiat Punto iz smjera Rogoznice prema Primoštenu. Izgubila je kontrolu. Sletjela je u provaliju, a automobil je ubrzo planuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Marine Kremik u subotu oko ponoći vozačica (20) i suvozačica (26) sletjele su autom s ceste u maslinik i vinograd. Automobil se nekoliko puta prevrnuo, a onda je planuo. U prevrtanju je suvozačica ispala iz automobila, a vozačica ostala zarobljena.

STRAVA KOD PRIMOŠTENA Djevojka (20) izgorjela u autu, a suvozačica ima teške ozljede

Iako su na mjesto nesreće stigli vatrogasci i policija, nesretna vozačica poginula je požaru. Teško ozlijeđenu suvozačicu su Hitnom pomoći prevezli u šibensku Opću bolnicu. Ondje su je tijekom noći operirali i njezino stanje se stabiliziralo. Zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku Emilijo Kalabrić, koji je rukovodio očevidom ove prometne tragedije, rekao nam je jučer da je uzrok nesreće prebrza vožnja. Doznajemo da su obje djevojke s područja Rogoznice.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tr4nc3 10.03.2019.

    nekad ti i NE vezanje pojasa spasi zivot,.. pa se ti sad misli

  • barica56 10.03.2019.

    Vožnja noću i neiskustvo nažalost moguće su ju zabljesnuli farovi iz suprotnog smjera

  • maf 10.03.2019.

    A niko nebo pitao te stručnjake zasto nema jos metar zastitne ograde , koliko se puta vozim magistralom i pitam se zasto nema zastitne ograde tamo gdje treba biti,da je bila to se ne bi dogodilo.Sucut obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare