To je to što me zanima!

Pred Saborom osvanule siluete ubijenih žena kao i osmrtnice...

Aktivistkinje su na dan glasovanja o ratifikaciji Istanbulske konvencije ispred Hrvatskoj sabora postavile siluete i osmrtnice koje simboliziraju žene ubijene od 2015. do 2016.
Vidi originalni članak

Nekoliko sati uoči izglasavanja ratifikacije Istanbulske konvemncije, pred Saborom su se pojavile siluete i osmrtnice. 

Očekuje se da će Istanbulska konvencija biti ratificirana iako neslužbene procjene govore da bi između 10 i 15 zastupnika moglo glasati protiv nje. 

TRESLA SE BRDA... Uvjerljivo usvojili Istanbulsku; oporba nije uspjela srušiti Dalić

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Ambaxxl 13.04.2018.

    Koliko je muškaraca ubijeno više od žena, u ratovima i opčenito

  • dkmjnn 13.04.2018.

    Imam pitanje za te aktivistice. Koliko ste zlostavljanih žena i djece primili u svoju kuću? Koliko ste puta nazvale policiju kad ste vidjele zapušteno dijete ili ženu u modricama? Za će nekakav bezvrijedan komad papira zaustaviti nečiju šaku da ne udari ženu ili dijete?????? Ako već želite pomoći nesretnim ženama, pomozite im konkretno. Ni konvencija ni vaše instalacije neće im pomoći.

  • banirana 13.04.2018.

    mi smo pod sotonjskom diktaturom u kojoj ispada da su samo moderne feminiskinje-ženomrskinje djecomrskinje i muškomrskinje ugrožene - zar nije i današnji muškarac žrtva svačega nečega - i šta je recimo s konstantnim i neumjerenim medijskim vrijeđanjem naše vjere i izlostavljanjem crkve - svećenika i vjernika - svećenici i članovi katolike crkve su građani zar ne i politika i zakoni se odražavaju i na njihov život itekako - e pa onda zašto to ne bi imali pravo mišljenja i slobode govora i iznošenja stavova – nećete nam začipati usta vi koji niste krvarili za ovu državu i nikada je niste željeli i nikada je nećete voljeti (blago rečeno) nego i danas skupo naplaćujete od Hrvata svoje antihrvatske rabote – to izbijte sebi iz glave- nećete vi zabranjivati svećenicima da daju izjave ni da s oltara svjetuju vjernike što je a što nije u skladu s Božjim i crkvenim naukom

Komentiraj...
Vidi sve komentare