To je to što me zanima!

Smrt 71 izbjeglice u kamionu: Osumnjičeni stigli pred suca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trojicu državljana Bugarske i Afganistanca su doveli pred sud u mađarskom Kecskemetu. Očekuje se da će Austrija tražiti izručenje krijumčara ljudima
Vidi originalni članak

Mađarske vlasti u subotu su pred sud u Kecskemetu izvele četvero krijumčara koje smatraju odgovornim za smrt 71 izbjeglice čija su tijela pronašli u kamionu u Austriji.

Trojicu državljana Bugarske i Afganistanca priveli su u Mađarskoj, a očekuje se da će Austrija tražiti njihovo izručenje, piše BBC . Tužitelji su zbog ozbiljnosti slučaja tražili da se produlji rok od 72 sata unutar kojeg moraju podići optužnicu za krijumčarenje ljudi ili pustiti privedenu četvorku.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićeni osumnjičenici za krijumčarenje ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kamion s poginulima, među kojima je bilo 59 muškaraca, osam žena i četvero djece, pronašli su u četvrtak u Gradišću. Vjeruje se da se uglavnom radi o Sirijcima.

Policiju je na kamion upozorio cestar koji je vidio kako iz njega curi tekućina, a u kamionu su pronašli tijela u raspadajućem stanju. Bila su u takvom stanju da su isprva mislili da ih je između 20 i 50. Policija sumnja da je kamion dio bugarsko-mađarske mreže krijumčara ljudima. Imao je mađarske registracije i krenuo je iz Kecskemeta.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • pčela 29.08.2015.

    Ako su krivi i kad bi se to smjelo trebalo bi ih kamenovati.

  • zvonkod 29.08.2015.

    Oni su posljedica ... Treba ukloniti uzrok !

  • pravda78 29.08.2015.

    Nadam se da ce ti bugari i ta mafija zavrsiti u paklu.A mrtvim AKO BOG DA RAJ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare