To je to što me zanima!

Pred unucima glumim mir, noću plačem i razmišljam

Dino Klarić (33) ostavio je za sobom suprugu i dvoje male djece. Posljednje riječi koje je rekao svome ocu Jošku bile su: Ćaća, čuvaj mi dicu...
Vidi originalni članak

Ćaća, čuvaj mi ovu dicu, bile su zadnje riječi koje mi je sin Dino rekao. Milijun puta je riskirao život da spasi druge, a sigurno nije štedio život ni tada na Kornatima, govori Joško Klarić iz Šibenika, otac Dina (33), koji je svoj život među prvima skončao na požarištu. I njegova supruga Anđela pokušava skrpati preostale dijelove života, koji su se u tisuću komada raspali nakon kornatske tragedije.
- Danju glumim pred djecom mog pokojnog sina Dine (33), a noći su rezervirane za mene. Tada sam sama, plačem, prebirem po uspomenama i razmišljam što se to dogodilo tog prokletog dana. Jako je teško, sve je teže - kazala je Anđela. Nisu zadovoljni rezultatima istrage, smatraju da su u samom sustavu napravljene goleme pogreške i žele znati istinu.
- Bio sam u toj akciji na Kornatima, s momcima iz DVD-a Zablaće tražili smo unesrećene i pronašli teško ozlijeđenog Franu Lučića. Vatra je došla s vrha, a ne odozdo kako stoji u izvješću - sumnja Joško.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • piria 29.08.2008.

    Iskreno mi je žao Dina Klarića, koji je bio vatrogasac u srcu, duši i struci, ali njegov otac to nije i nikada neće biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare