To je to što me zanima!

Pred vatrogascima besana noć: Gase požare na Dinari i Svilaji

Dva požara su buknula kod Otišića, dok je jedan požar planuo kod Knina prema Kijevu.Teren koji je požar zahvatio je iznimno nepristupačan, a na nekim djelovima i minski sumnjiv
Vidi originalni članak

Na području Dalmatinske zagore, točnije na Svilaji i Dinari su u subotu planula tri požara. Dva su buknula kod Otišića, dok je jedan požar kod Knina prema Kijevu, javlja Dalmacija Danas.

Prema prvim informacijama Centar 112 je dobio dojavu o požaru oko 16.10, a trenutno vatru ne gase kanaderi. Teren koji je požar zahvatio je iznimno nepristupačan, a na nekim djelovima možda su posijane i mine iz Domovinskog rata. Vatrogasci s terena prema viđenom vjeruju da će voditi dugu bitku s vatrom na ovom području.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Karamazov 09.07.2017.

    ma treba cijelu RH zapalit, bolje ni ne zasluzujemo, ovisimo o turizmu i prirodnim ljepotama, a tesko investirat u bolju kontrolu sumskih podrucja jer treba g_zicarima s markovog trga vise novaca za privatne interese, a isto tako pravosude je sve samo ne pravosude... pa evo primjer iz omisa od prije 2-3godine, uhvacen mladi piroman jer je namjerno pokrenio 3 veca pozara na podrucjima oko omisa, a nije ni dana odlezao u zatvoru... pametnom dosta

  • --- DAVOR --- 09.07.2017.

    U doba tolike napredne tehnologije ne može se nač prirodno sredstvo koje bi se uštrcalo u vodu kanadera koje bi efikasno i brzo ugušilo vatru efikasnije nego sama voda. Dušik mi pada napamet a on služi ujedno kao i gnojivo i prirodno je! Također omasovit ophodnje, na ulicama na svakom čošku policija a u šumama di je 80% požara il nehajem ili namjerno izazvano skoro nigdje nikog. Kad bi pojedinci bili svjesni prisutnosti ljudi koji motre nebi se tako ponašali, posebno bolesni piromani. Spontano ovoliko i tako masovno požari NE nastaju!

  • škver 09.07.2017.

    Ali je grmilo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare