To je to što me zanima!

Pred vlastitom kućom ispao iz auta koji ga je poklopio i ubio

Nakon udarca u most vozilo se zarotiralo i preokrenulo na krov. Nesretni je muškarac u prevrtanju ispao iz vozila u putni jarak, a Golf ga je poklopio
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u utorak oko 22.20 sati u Bedeniku kod Bjelovara, poginuo je 55-godišnji mještanin Stevo H. 

Policija navodi da je muškarac, vozeći Golf, uslijed nedržanja sigurnog razmaka od ruba kolnika, zahvatio desni rubnik i potom prešao na suprotnu stranu ceste, gdje je ponovno zahvatio rubnik, i onda lijevim prednjim dijelom udario u putni most. 

Nakon udarca vozilo se zarotiralo i preokrenulo na krov. Nesretni je Stevo u prevrtanju ispao iz vozila u putni jarak, a Golf ga je poklopio. 

Muškarac je odmah preminuo uslijed teških ozljeda. Inače, kako neslužbeno doznajemo, riječ je o čovjeku koji je u Bedeniku, udaljenom dvadesetak kilometara od Bjelovara, bio omiljena osoba. 

Policija će o nesreći izvijestiti nadležno odvjetništvo. To je šesta osoba koja je od početka godine izgubila život na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 06.05.2015.

    Opet kanali i betonski mostovi...da toga nije bilo auto bi se otklizao i zabio u ogradu, čovjek bi možda imao veće šanse da preživi. Kad će se više nadsvoditi ti kanali, kome to treba?

  • tmendas 06.05.2015.

    Honey, I'm hooomeeee, (kako bi rekao kremenko)... Znam da nije baš niti vrijeme, a ni mjesto. Vjerojatno je kumovala brzina...Sve u svemu, obitelji iskrena sućut, a svima nama upozorenje.Polakše malo, stignemo.

  • DavorDolovcak 06.05.2015.

    onaj ko divlja tak mi i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare