To je to što me zanima!

Predao se boksač: Sumnjiče ga da je pretukao djevojku u klubu

Da, moj se branjenik jutros predao. Još ne znam koja će biti kvalifikacija djela, rekao je odvjetnik Vinko Gulišija za Slobodnu Dalmaciju. Sumnjiče ga da je teško ozlijedio djevojku (20)
Vidi originalni članak

Bivši boksački prvak Toni Višić (29) kojeg sumnjiče da je u petak teško ozlijedio djevojku (20) u splitskom noćnom klubu predao se u utorak ujutro policiji. 

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, u Prvu policijsku postaju došao je u pratnji odvjetnika Vinka Gulišije. U tijeku je istraga, a kako se neslužbeno navodi, boksač tvrdi da je djevojku udario jednom nakon što je ona, navodno, njega udarila šipkom. 

STRAVIČAN NAPAD U SPLITU Bivši boksački prvak pretukao djevojku? Hitno su je operirali

- Da, moj se branjenik jutros predao, očekujem njegovo privođenje na Općinsko državno odvjetništvo, a još ne znam koja će biti kvalifikacija djela, odnosno za što će moj klijent biti kazneno prijavljen - rekao je Gulišija za Slobodnu.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • pero83 24.07.2019.

    obzirom na to da je lik boksač, treba to okarakterizirat kao pokušaj ubojstva i u prdekanu na 20 godina...

  • 23.07.2019.

    Strašno, najgore je kako će se sve izvrnuti, komercijalizirati. A stvar je vrlo jednostavna. Napao je curu i od nje napravio invalida, cipelario je dok je čekala taxi. On sada manevrira s Gulišijom, ona je KBC-u. Tko nju zastupa? Tko će zaštiti njene interese?

  • DrazenAkrap 23.07.2019.

    Jeli ovi odvjetnik Gulisija, oni isti sto je nekada bio ravnatelj splitskoga MUPa ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare