To je to što me zanima!

Predbacujete li partneru grijehe koje ste oprostili?

Novinaru koji ga je podsjetio na pijanstva, Mel Gibson prezrivo je rekao da je 'šup...'. Gibson smatra da je nakon nekoliko godina postao bolji
Vidi originalni članak

Partner ili partnerica napravio/la je veliku glupost... Jako vas je povrijedio/la... Na kraju ste mu/njoj odlučili oprostiti. No, možete li zaboraviti? Možete li nekome nakon godinu, dvije, tri i zaboraviti grijehe? Predbacujete li mu to svaki put u svađi?
Novinaru koji ga je podsjetio na pijanstva i vrijeđanje policajaca zbog rase od prije nekoliko godina, Mel Gibson prezrivo je rekao da je 'šup...'. Gibson smatra da je nakon nekoliko godina postao bolji i da je okajao svoje grijehe.  Sudska praksa je jasna. Kada netko "odrobija" stvar za koju je suđen, nitko mu više nema pravo stavljati na dušu to zlodjelo. U protivnom može biti tužen za uvredu. Privatno, mnoge stvari vremenom bivaju potisnute ili pak, skroz zaboravljene. Što mislite o tome?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • iwanna_01 03.02.2010.

    Možeš oprostiti, ali zaboraviti tako lako ne možeš(naravno, ako je u pitanju neka veća stvar)=)

  • bellaUna 03.02.2010.

    Ovisi o tome da li partner poštuje dani oprost! Oprost je dvosjekli mač - nekad neki ljudi, ako im se oproste grijesi, ne cijene to nego opet griješe držeći da ako im je oprošteno jednom, zašto ne bi i drugi put, treći i tako. Tako opipavaju granice ovog drugog tj. do kud je ovaj spreman ići u praštanju, a time do kud on (grešnik) može ići u grijesima.

  • shorty 03.02.2010.

    mislim da bih oprostila ali nebih zaboravila! npr.na početku veze mi je dečko rekao jednu uvredu(mislim da je bilo u afektu jer smo igrali igricu-banalno znam) i ja je još uvijek pamtim i sjetim se kak sam se osjećala tada. Ne zamjeram mu,ali hoću reći da se takve stvari ne mogu zaboraviti pogotovo kad se radi o još većim i ozbiljnijim stvarima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare