To je to što me zanima!

Predizborne laži: Bandić je prevario bolesnog dječaka

M. Bandić je u travnju 2009. majci paraliziranog Nikole Tomašeca obećao da će uvesti grijanje u kuću u Novakima Bistranskim. Sad se ne javlja
Vidi originalni članak

Dječak s cerebralnom paralizom Nikola Tomašec (10) ne može se više po kući kretati u svojoj hodalici jer su se od vlage digli parketi. Ne može imati ni svoju sobu jer u ledenoj kući nema grijanja. A za to je odgovoran zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u travnju 2009. godine, netom prije lokalnih izbora, Nikolinoj mami Nadi pred svjedocima obećao uvesti grijanje u kuću u Novakima Bistranskim i potom obećanje potpuno zanemario. Nada je samohrana majka troje djece koja preživljava skupljajući boce, a ovu je zimu s djecom provela u jednoj sobi jer obećano grijanje nikad nije postalo stvarnost. Obećanje je Bandić dao na humanitarnome malonogometnom turniru na kojem je za Nikolu skupljeno 20.000 kuna.
- Jako sam razočarana. Gradonačelnik Bandić mi je tad rekao da će grijanje biti riješeno i da novac od turnira mogu potrošiti na nešto drugo. S tim sam novcem uredila kupaonicu i prilagodila ju bolesnom djetetu, ali ne bih da sam znala da će biti ovako. Potrošila bih na grijanje, koje mi je važnije za dijete - priča ogorčena Nada Tomašec, žrtva ispraznih političkih predizbornih obećanja. Bandić je kasnije obećanje prebacio na svog savjetnika za sigurnost Roberta Ljutića, koji već punih godinu dana Nadu uspješno obmanjuje i stalno joj govori da će problem “biti riješen za koji dan”. I sami smo u nekoliko puta navrata kontaktirali Ljutića, koji je i nama ponavljao isto naglašavajući pritom da “nikome ne da protiv svog šefa”. Svi koji žele pomoći obitelji Tomašec svoje dobrovoljne priloge mogu uplatiti na tekući račun u Zagrebačkoj banci na broj 3215552293.

OTPADA BOJA SA ZIDOVA PO KUĆI
Svi zidovi u kući su vlažni. otpada boja sa zidova. vlaga se uvukla u namještaj. u sobama se ne može boraviti.

NE MOŽE HODATI PO PARKETU
Dječak Nikola kreće se pomoću hodalice. U kući su se dignuli parketi pa ne može nesmetano hodati. Boji se da će pasti.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • lautas 17.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • incoming 17.04.2010.

    A Bandić i još k tome Hercegovac, šta još dodati????

  • crnilabud 17.04.2010.

    ..a tek josipović!

Komentiraj...
Vidi sve komentare