To je to što me zanima!

Predsjednica došla u Mostar, susrest će se s Čovićem

Predsjedničin zrakoplov je oko 15.00 sati sletio na Zračnu luku u Mostaru nakon čega se Grabar-Kitarović smjestila u mostarskom hotelu Mepas, a na ulazu ju je pozdravio veći broj ljudi
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u nedjelju popodne u Mostar gdje će se u ponedjeljak  susresti s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, održati predavanje o zemljama jugoistočne Europe na putu u EU te nazočiti manifestaciji izbora osobe godine Večernjakov pečat. 

Predsjedničin zrakoplov je oko 15.00 sati sletio na Zračnu luku u Mostaru nakon čega se Grabar-Kitarović smjestila u mostarskom hotelu Mepas, a na ulazu ju je pozdravio veći broj ljudi.
Grabar-Kitarović će u ponedjeljak održati predavanje na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru o temi ''Hrvatska potpora briselskom putu država jugoistočne Europe''.

Predviđen je i susret s hrvatskim članom BiH Predsjedništva Draganom Čovićem, a nazočit će i manifestaciji dodjele nagrade ''Večernjakov pečat 2018.'' u organizaciji Večernjeg lista BiH u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače u Mostaru.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • LANA555 14.05.2018.

    Došla ona u Mostar da koketira svoim glasačima .Spremaju se izboru lovi glasače okolo .

  • papaurban 14.05.2018.

    ...bulbul pjeva okolo Mostara, hodi Koki evo nam behara..

  • ljubica ljubičica_1 14.05.2018.

    Ta žena od kad je postala presednica samo se šeta i troši novac poreznih oveznika.A ovlasti nikakve.Vrime je da se malo primiri ako joj je dosadno nek se zabavlja oko cvjeća na pantovćaku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare