To je to što me zanima!

Predsjednica: Institucije neka rade nepristrano i objektivno

Nije praksa da se komentira rad pravosuđa niti u jednom slučaju. Institucije trebaju raditi nepristrano i objektivno, poručeno je u četvrtak popodne s Pantovčaka
Vidi originalni članak

Iz Ureda predsjednice nema komentara na akciju Uskoka u kojoj se pretražuju kuće i uredi kojima se koriste braća Mamić. 

- Nije praksa da se komentira rad pravosuđa niti u jednom slučaju. Institucije trebaju raditi nepristrano i objektivno - poručeno je s Pantovčaka.

Podsjetimo, policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića. Pretražuju se i prostorije Dinama i uredi kojima se koriste Mamići. 

Akciju je navodno pokrenuo USKOK, a Mamiće sumnjiče za utaju poreza, te primanje i davanje mita.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • transmiter 04.07.2015.

    Ispada da u Hrvatskoj nikad nije bilo lopina.Oni koji su bili za vrijeme komunizma u zatvoru danas se brane da su žrtve politike. A tako je i danas.Sanader ,Bandić,Vidošević,Kalmeta ,Mamić i ostali svi žrtve djece bivših komunista.Njihove nekretnine enormne a dokaze o zaradi nema.Starija populacija se sječa Laze Vračarića.Išla ekipa gradom iprotestirala:Vratite nam Lazu a Lazu su Njemci arestirali i kasnije osudili jer je bio lopina.MislimDA SE NISU NI KOD šUKIJA ZABUNILI.

  • jorgovanjorgovan 04.07.2015.

    Dok ti placo kampanju i rodendane dobar bio, zbogom prijatelji

  • DomagojTaropolu 03.07.2015.

    Hajka na HDZ-ovce je počela! Uhljebi SDP-ovci ne prezaju ni pred čime, napadaju i ispod pojasa! Neovisno pravosuđe je dokalzalo kako je ovisno o Vladi Zorana Milanovića! USKOK šuti već godinu dana o Croatia osiguranju i neustavnim predstečajnim nagodbana, slučaj Špačva... Narod vidi da je to naručeno! Sve u organizaciji tima s Iblerova trga! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare