To je to što me zanima!

Predsjednica Kosova traži sastanak s Tomom Nikolićem

Kosovska predsjednica Jahjaga je od početka svog mandata izrazila spremnost na susret s predsjednicima država regije, pa tako i sa srpskim predsjednikom
Vidi originalni članak

Predsjednica Kosova Atifete Jahjaga predložila je vođama EU da organiziraju i posreduju na prvom sastanku s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Sastanak bi trebao biti nakon nastavka dijaloga srpskog i kosovskog premijera 17. siječnja u Bruxellesu, prenosi Večernji list.

Kosovska predsjednica je od početka svog mandata izrazila spremnost na susret s predsjednicima država regije, pa tako i sa srpskim predsjednikom, rekao je glasnogovornik kosovske predsjednice Arbera Vlahiu. Glasnogovornik Vlahiu otkriva kako je tijekom nedavnog regionalnog summita u Budvi "Ured predsjednika Srbije kontaktirao s Jahjaginim uredom i sugeriran je susret predsjednika dviju država".

- I visoki dužnosnici EU također su kontaktirali s predsjednicom Jahjagom i razgovaralo se o mogućnostima susreta s Nikolićem, kao o poticaju procesu dijaloga i ostvarivanja sporazuma koji imaju za cilj olakšati život građana i utjecati na punu normalizaciju odnosa između Kosova i Srbije - rekao je Vlahiu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • FC Sheffield Thursday 01.01.2013.

    moze se sa mnom sastati ako hoce

  • PaxtonFettel 01.01.2013.

    tko je tomo?

  • azure 01.01.2013.

    Žena je seksi iako je starija, ima baš nekakav stav :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare