To je to što me zanima!

Predsjednica: Nikad sebe nisam doživljavala 'kraljicom Balkana'

Dodala je i kako naglašava 'iskreno poštovanje prema islamu, kako zbog njegovih načela, tako i zbog osobnog iskustva'. Navodi i kako BiH kao i njezine građane ne doživljava kao prijetnju Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na pismo iz udruge Majke Srebrenice koje su u jučerašnjem otvorenom pismu izrazile nezadovoljstvo njenim izjavama.

Udruga je optužila Predsjednicu za islamofobiju i navela kako su se gadno prevarili kada su je počastili laskavim nadimkom 'kraljica Balkana'. Predsjednica o toj temi jučer nije htjela previše pričati, ali je naglasila da će Majkama Srebrenice poslati pismo i objasniti im o čemu se radi. Grabar-Kitarović je danas i ostvarila ono što je najavila, poslala je pismo u susjednu zemlji i Majkama Srebrenice objasnila da ona nije 'kraljica Balkana' već samo predsjednica RH i da je njezin glavni zadatak štititi interese vlastite zemlje.

Dodala je i kako naglašava 'iskreno poštovanje prema islamu, kako zbog njegovih načela, tako i zbog osobnog iskustva'.

- Isto tako, iznimno cijenim doprinos hrvatskih državljana islamske vjere u Domovinskom ratu - stoji u pismu.

Navodi i kako BiH kao i njezine građane ne doživljava kao prijetnju Hrvatskoj.

Odgovor na otvoreno pismo Majka Srebrenice by Robert Jurišić on Scribd

 

 

Idi na 24sata

Komentari 275

  • stranputica 10.09.2017.

    Pa ni ne možeš biti kraljica Balkana. Ovčja kraljica ujedno nije i moja kraljica

  • Čarli1976 09.09.2017.

    Dobro je i prošla kitarovička, mislim da će drugi puta dobro razmisliti prije nego poćne laprdati o muslimanima, pa gdje joj je hasanbeg da je malo posavjetuje, ipak je on mozak hdz-eja.

  • jožek2 09.09.2017.

    Oho, povukla kitarovićčka rogove, opet se neporomišljeno i bezobrazno rasprićala i poćela vrjeđati Bošnjake, ali dobila je zasluženi odgovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare