To je to što me zanima!

Predsjednica seli u Vukovar: U Uredu će održati niz sastanaka

U privremenom Uredu Grabar Kitarović održat će sastanke s predstavnicima Županije te gradonačelnicima i načelnicima, s vodstvom grada Vukovara...
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović odlazi u Vukovar, gdje će privremeno biti njezin Ured. Svoj boravak na istoku Hrvatske predsjednica počinje u 9.30 sati odavanjem počasti svima koji su svoj život dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku kod Križa na ušću Vuke u Dunav, nakon čega će svečanim dizanjem zastave ispred zgrade Vukovarsko-srijemske županije privremeni Ured predsjednice RH biti otvoren, a predsjednica će se obratiti nazočnima. 

U privremenom Uredu Grabar Kitarović održat će niz sastanaka: s predstavnicima Vukovarsko-srijemske županije te gradonačelnicima i načelnicima; s vodstvom grada Vukovara razgovarat će o projektu obnove vukovarskog vodotornja; među ostalim susrest će se s nadbiskupom đakovačko-osječkim Đurom Hranićem, izaslanstvom Zajedničkog vijeća općina te s izaslanstvom Zajednice povratnika Hrvatske. U Vinkovcima će u 16.30 sati posjetiti Udrugu osoba s invaliditetom "Bubamara" kojoj će uručiti donaciju prikupljenoj u Chicagu prilikom njezinog nedavnog radnog posjeta SAD-u. Potom će posjetiti i Udrugu hrvatskih brojnih obitelji "8+"

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Nevio RI 14.01.2016.

    Bravo Kolinda ti si nama najbolja! Pozdrav iz Rijeke!

  • Frenki Miso 14.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zmar116 14.01.2016.

    Vidi se da je predsjednica na egu ćim joj ovdje treba cijela vojska minusara..Teški kompleks superiornosti...Nema tu pomoći...Ogledalce ,ogledalce,tko je najljepši i najpametniji u Hrvatskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare