To je to što me zanima!

Predsjednik Bush spriječio je izraelski napad na Iran

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izrael nije uspio dobiti posebne bombe za napad na iranski nuklerani kompleks. Predsjednik Bush odbio je njihov zahtjev jer ima novu tajnu akciju
Vidi originalni članak

Američki predsjednik George W. Bush prošle je godine odbio tajni zahtjev Izraela da im isporuči posebne bombe kojima su htjeli napasti glavni iranski nuklearni kompleks u Natanzu. Bush je rekao Izraelcima da je odobrio novu tajnu akciju koja bi trebala sabotirati pokušaje Irana da u tajnosti razvije nuklearno oružje, za što zapad sumnjiči vladu u Teheranu. Ipak, u Bijeloj kući nikada nisu konačno utvrdili je li Izrael odlučio izvesti napad prije nego što SAD prosvjeduje, ili je premijer Ehud Olmert nastojao pridobiti Bijelu kuću za odlučniju akciju prije nego predsjednik Bush napusti dužnost. Glavni tajni program za sabotiranje iranske nuklearne infrastrukture predsjednik Bush uskoro će predati izabranom predsjedniku Obami, piše New York Times.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 11.01.2009.

    i sad bi ga ka trebali hvalit

  • user_27152 11.01.2009.

    Bušu nobelovu nagradu za mir!

  • god of war 11.01.2009.

    hehehehe,i ćoravoj se kokoši posreći naći zrno! ali bravo Buši...gledat će mo to ako da si to namjerno napravi :))) legendo! pamtit će te po tome što si odvaljen bio i sve sjeba što se sjebat da..aj barem barem po nečemu!! LEGENDO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare