To je to što me zanima!

Predsjednik HUS-a na sud nije došao pa su ga priveli

Split: Ozrena Matijaševića, predsjednika Hrvatske udruge sindikata policija je privela u četvrtak jer se nije odazivao na suđenje za klevetu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata, u četvrtak je oko 21 sat završio u policijskoj postaji u Splitu jer se nije odazivao sudskim ročištima te će ga ujutro policija prebaciti u Zagreb, gdje se protiv njega vodi kazneni postupak zbog klevete. Matijašević tvrdi da ne zna o kojem se slučaju radi.
Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj, ne navevši identitet Splićanina, kazala je da je policija iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu dobila dovedbeni nalog prema kojemu se od njih traži da zbog neodazivanja sudskim raspravama dovedu Ozrena Matijaševića.
Po tom dovedbenom nalogu splitski policajci su došli u Matijaševićev stan u Splitu i rekli mu da s njima mora u postaju, jer se ne odaziva pozivima zagrebačkoga Općinskog suda. Ozren Matijašević kratko je novinarima rekao da su mu u policiji kazali kako ga se tereti za klevetu, a da on uopće ne zna o čemu je riječ, niti zašto mora s njima u postaju. Ujutro rano će policija Matijaševića odvesti u Zagreb na ročište.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • njonjo 03.07.2009.

    Koja smo mi pravna (banana) drzava. Njega odma privodi policija , a kod dilera Cvika njih sestero nije doslo i nikome nista. Sto njih policija nije privela ?????.Bas smo jadni i vele DEMOKRACIJA, je ali za kriminalce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare