To je to što me zanima!

Predsjednik Mesić posjetio žrtvu sina tajkuna Žužića

Mesić je u Varaždinskim toplicama posjetio Hrvoja M. (22), kojeg je pri brzini od 140 km/h i 2,15 promila alkohola u krvi, autom udario tajkunov sin
Vidi originalni članak

Predsjednik Mesić posjetio je nakon proslave 50. obljetnice prvog bolničkog odjela u rehabilitacijskom centru Varaždinske toplice Hrvoja Matijašića (22). Hrvoje se oporavlja od operacije kralježnice. Nastradao je u prometnoj nesreći koju je pri brzini od 140 km/h i sa 2,15 promila alkohola u krvi skrivio tajkunov sin Hrvoje Žužić. Hrvojeva djevojka Ružica Pavić (19) je poginula.
- Posjetio sam Hrvoja. Dobro se oporavlja iako su prognoze bile loše. Hoda i može nastaviti studij - rekao je predsjednik Mesić.
Dodao je kako on tijekom svoje predizborne kampanje, koju je financirao Hrvojev otac Željko Žužić, nije mogao znati što će se dogoditi u budućnosti.
- Zahvaljujem na posjetu i nadam se da je to ujedno i podrška našem nastojanju da se donese pravedna sudska presuda. Naša želja je da se svi počinitelji teških kontinuiranih prekršaja maksimalno kazne - rekao je Marinko Matijašić, Hrvojev otac, i nastavio: - Uspjeh i sreća svih nas je što je naš Hrvoje sa 22 godine, nakon teške ozljede, ponovno naučio hodati. Teška rana na srcu ne zacjeljuje i ta bol za voljenom Ružom, na žalost, nikad neće prestati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hacker-ri 06.11.2007.

    1 kad ce kod nas da u zatvor ides na vlastiti trosak !!! i jos moras pare neke dat zakladama za pomoc ostalima !!! 2. svaka cast Mesicu !!! Nemoj da ti se omakne pa odes sinu prijatelja !!

  • grasshopper 06.11.2007.

    Neka mali Zuzuc dobije sto ga sljeduje, dozivotnu nece sigurno dobiti, ali neka provede dobar broj godina u zatvoru i neka razmislja, a tata, i on je kriv, skoro ako i sin, njega po djepu jer ga to najvise boli, a lovu ne u kampanju nego recimo fond za skolovanje nastradalog Hrvoja, a dobar dio love u fond A. Rukavine-za oboljele od leukemije.

  • entoni 05.11.2007.

    Zapravo Ružicu ne može vratiti u život neka bude u zatvoru i to doživotno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare