To je to što me zanima!

Predsjednik Sabora ponovno u bolnici: Prima kemoterapiju

Njegov liječnik prof. Damir Nemet kaže da je bolest u stabilnom stanju te da će se krajem mjeseca znati kako je terapija djelovala te kakvo će biti daljnje liječenje
Vidi originalni članak

Boris Šprem, predsjednik Sabora trenutačno se nalazi u KBC-u Zagreb gdje se ponovno liječi od multiplog mijeloma, maligne bolesti koja je prvi puta dijagnosticirana prije godinu dana.

Njegov liječnik prof. Damir Nemet kaže kako liječenje ide prema planu, a da je bolest u stabilnom stanju. Liječnik je pojasnio kako je Šprem prošao već jedan ciklus zračenja, a trenutačno prima i kemoterapiju, koju inače dobro podnosi, javlja Večernji list.

Liječnik je otkrio i kako je predsjednik Sabora u nekoliko navrata već odlazio kući, no sada mora ležati u bolnici jer se vrsta terapije koju prima daje kroz infuziju.

Dr. Nemet kaže da će se krajem mjeseca znati kako je terapija djelovala te će se tada odrediti kakvo će biti daljnje liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ivič 27.07.2012.

    jako mi žao čovjeka i suosječam sa njim!To je slika našeg zdrastva on kao političar dođe brzo na red a mi čekamo mjesecima i to hitno ministar treba promjeniti jer se biopsije čekaju po par mjeseci i operacije a na onkologa 3mjeseca i više!

  • marnik954 26.07.2012.

    E, ovom čovjeku od srca želim brz oporavak zato što je oplemljen čovjek i bez zlog jezika kako su neki predsjednici Sabora imali-ju, u prošlosti.

  • no angel 25.07.2012.

    Da je bar u Saboru više ljudi kao što je Šprem. Želim mu brzo ozdravljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare