To je to što me zanima!

Predsjednika su zakasnili zvati na otvorenje muzeja

Nagađalo se da Ivo Josiopvić nije došao u muzej u Krapini jer ga je otvarala premiejrka te da je u sukobu s Vladom. No on kaže kkao to nije istina
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je u subotu kako njegov neodlazak na otvorenje Muzeja krapinskih neandertalaca nije znak sukoba s Vladom. Riječ je kaže tek o administrativnoj pogrešci, jer mu je poziv stigao prekasno, kada je on već imao zakazane obaveze na filmskom festivalu i obilježavanju Dana bolesti. Na otvorenje je otišla predstavnica Predsjednikova ureda te je Josipović zaželio muzeju sve najbolje i obećao ga posjetiti prvom prilikom, piše Večernji list. Muzej je otvorila premijerka Jadranka Kosor i opisala ga kao 'briljantnu izvedbu briljantne zamisli'. Već si je, kaže, zakazala još jedan posjet i obećala pomoć Vlade da se u projekt uključe i drugi sadržaji. Ideju o muzeju uz nalazište Hušnjakovo Grad Krapina realizirao je 12 godina.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Državotvor 27.02.2010.

    Zašto bagra lopovska drka oko eksponata??? Zar nisu pročitali da ih je zabranjeno dirati ili oni imaju nekakve privilegije!!!!!! Što bi bilo da svaki posjetitelj dira,grli eksponate!!!!!

  • Državotvor 27.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • drug Tito_1 27.02.2010.

    a šta bi drug predsjednik tamo pričao, svi bi pozaspali od dosade i njegovog govora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare