To je to što me zanima!

Predsjedništvo SDP-a danas o smjeni ministra Slavka Linića

Vojko Obersnel je u Dnevniku 3 HRT-a rekao kako je premijer imao pravo na potez smjene Linića, ali je naglasio kako se ne slaže s načinom na koji je to provedeno
Vidi originalni članak

SDP će u srijedu, dan nakon smjene ministra financija Slavka Linića, održati sjednicu Predsjedništva stranke. 

Predsjednik riječkog SDP-a Vojko Obersnel sazvao je u utorak poslijepodne ad hoc sjednicu Gradskog odbora na kojoj je dobio nepodijeljenu podršku stranačke baze za svoj stav prema smjeni Slavka Linića.

Obersnel je na sjednici naglasio da je riječ o neformalnoj sjednici Gradskog odbora, a nakon što je pročitao tekst svoga priopćenja, u kojemu je smjenu nazvao "neljudskom i nekolegijalnom" , dobio je pljesak svih prisutnih, javlja Novi list. Govori riječkih SDP-ovaca mogli bi se sažeti kao "ne damo Slavka, Slavko je naš".

Vojko Obersnel je u utorak navečer u Dnevniku 3 HRT-a rekao kako je premijer imao pravo na potez smjene Linića, ali je naglasio kako se ne slaže s načinom na koji je to provedeno.

- To je rezultat medijske hajke. Linić to nije zaslužio, to nije fer - rekao je Obersnel. Vjeruje kako će stranka nadvladati cijelu situaciju, ali naglašava da će ostati tragovi.

>>> U petak 9. svibnja u novom Expressu ekskluzivno pročitajte Linićev plan osvete i kako su se vrijeđali Slavko i Zoki...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • šiško miško 07.05.2014.

    Nitko ali baš nitko nije ravan našem voljenom vođi drugu Zoranu a ponajmanje podanici kradeze stranke! Obersnel je zapravo infiltriran od strane kradeze stranke u redove SDP-a kako bi unio nemir u redove naše najbolje stranke od osnutka Hrvatske socijalne republike!!!

  • odiseja 07.05.2014.

    samo su važni evropski izbori, mi smo I tako s.oka sitnog zuba

  • pasie 07.05.2014.

    A svog priku Tihomira Kralja postavlja na svoje mjesto ,samo dan prije razrjesenja.A Kralj glavni akter svih ovih malverzacija.Pa ko je ovde lud .sta cine ovo od naroda ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare