To je to što me zanima!

Predsjedništvo SDP-a: Teme će biti Vukovar i rejting stranke

Doznaje se kako će na tim temama inzistirati potpredsjednik stranke Zlatko Komadina koji je još u ponedjeljak ocijenio kako ''sva zvona zvone na uzbunu''
Vidi originalni članak

U središnjici SDP-a na Iblerovu trgu u Zagrebu u srijedu popodne sastat će se Predsjedništvo stranke. Očekuje se da će se članovi Predsjedništva očitovati o gubitku izbora u Vukovaru kao i o stranačkom rejtingu koji se topi iz mjeseca u mjesec. 

Doznaje se kako će na tim temama inzistirati potpredsjednik stranke Zlatko Komadina koji je još u ponedjeljak ocijenio kako ''sva zvona zvone na uzbunu''. Kazao je i kako će predložiti da se sjednica Glavnog odbora stranke okupi prije ljeta.

- Rezultati, ovi u Vukovaru, i naš aktualni rejting govore o tome da moramo ozbiljno razgovarati - rekao je Komadina. 

Podsjetimo, Zlatko Komadina je nakon dramatičnog izbacivanja Slavka Linića iz stranke najavio kako će se kandidirati za predsjednika SDP-a na sljedećim unutarstranačkim izborima. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • roki10 03.07.2014.

    Gospodine Komadina Ti si jedna obična sirovina kao političar da ste izbacili Sabu iz SDPa a nekog drugog postavili na njegovo mjesto sigurno bi pobjedili u Vukovaru a ovako pokazivate koliko vam je mozak razvijen. Mozak vam nije veći od kokošijeg .

  • mili999 02.07.2014.

    Vukovar izgubili , rejting stranke nikad gore...Pada,pada,pada Vlada...

  • Mladen Kozic 02.07.2014.

    Gospodine Komadina prestanite glumiti poštenjačinu znate dobro zašto je Sabo izgubio i svatko ko se nađe u aferi na izborima gubi to je razumljivo bilo bi vam bolje da istjerate još neke iz stare garde koji su imali prste u pekmezu a od te stare garde ali to se neće dogoditi jer među njima ste i vi

Komentiraj...
Vidi sve komentare