To je to što me zanima!

Predstavljao se kao kontrolor razdjelnika i krao u stanovima

Ivica M. (24) iz Zagreba, u razdoblju između 18. i 31. ožujka, domogao se ukupno 1300 kuna, a ukrao je i bankovne kartice s kojih je pokušao podići novac
Vidi originalni članak

Ivica M. (24) uhićen je zbog nekoliko teških krađa koje je počinio u razdoblju između 18. i 31. ožujka. On je, predstavljajući se kao kontrolor razdjelnika topline, ulazio u stanove u Sigetu u Novom Zagrebu gdje je, koristeći nepažnju stanara, krao po njihovim novčanicima.

Uspjelo mu je to tri puta. Pokušao je to napraviti još četiri puta, ali vlasnici stanova su ga slijedili u pregledu pa je izašao "praznih ruku". 

Prilikom zadnje krađe ukrao je i bankovne kartice s kojih je bezuspješno pokušao skidati novac. Policija ga je nakon toga uhitila. 

Ivica M. domogao se ukupno 1300 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vlad 06.04.2015.

    Ljudi su stvarno naivni.

  • miko2312 05.04.2015.

    ja nedam ni policiji unutta bez naloga. pa ti meni pokazuj pistolj znacku odoru al nez papira i potpisa sudca ti ne ulazis kamoli neki kontrolori. koga ne poznam ja ga odma nogom u guzicu istjeram van

  • Milivoj Kačavenda 05.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare