To je to što me zanima!

Predstavnici ratnih udruga s Kosor o haškim presudama

Premijerka je zaključila kako je sastanak bio kvalitetan. Istaknula je da presude hrvatskim generalima treba dočekati mirno te dostojanstveno i pokazati jedinstvo
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u utorak je primila predstavnike 18 udruga iz Domovinskog rata. HRT prenosi kako je na sastanku jedna od tema bila i presuda hrvatskim generalima u Haagu. Premijerka je zaključila kako je sastanak bio kvalitetan. Istaknula je da presude treba dočekati mirno te dostojanstveno i pokazati jedinstvo. Kosor kaže kako treba istaknuti da se radi o prvostupanjskim presudama. Josip Klemm, jedan od sudionika sastanka, kazao je kako Udruga specijalne policije i drugi branitelji organiziraju mimohod potpore generalima u Haagu dan uoči izricanja presuda. Članovi braniteljske Udruge Lučonoše Domovinskoga rata u utorak ujutro su krenuli na trodnevno hodočašće.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Jutarnji list piše i kako je  Slavica Hruškar, predsjednica udruge Nezavisni dragovoljci hrvatski, nakon sastanka rekla i da je zajednička inicijativa Vlade i branitelja da se Zakon o pravima hrvatskih branitelja proglasi ustavnim zakonom. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • VUKSIC 13.04.2011.

    Naj vise ovome je kriv SDP i racan oni su krivi za nase generale i hdz isto ali zalosno ce biti ako sad na izborima pobjedi SDP ili HDZ e onda nas hrvate treba u plisku komoru i ocistit sa planete umjesto nas naselit cigane sto ih je sarkozi protjerao oni ce se bolje slagati

  • Nisam Taj 13.04.2011.

    18 udruga dragovoljaca domovinskog rata zamilite !!! Pa nas kao da je 200 miliona kad covjek pogleda te brojke guzonja koji uzimaju iz drzavnog proracuna za svoj rad a ova ih sastankom sve zeli pripremit u slucaju negativne osude za mir i tisinu kako ne bi negodovali protiv vlade koja je ustvari sud i porota nasih generala.Prodali smo svoje heroje za pristup EU u koju jos cak nismo ni usli dok srbi Mladica jednostavno "ne mogu" naci i kraj price.Ma mi nismo za to da imamo svoju drzavu i bolje da nas Austrijanci i Madjari opet uzmu a ove na celu potrpaju u neke ustanove gdje im je i mjesto.

  • gorski1 13.04.2011.

    koje braniteljske udruge , jel one nastale poslije rata , od samozvanih branitelja sto ne znaju kalasnjikov napunit , nisam clan niti jedne , jer mi takove ne trebaju - nastavite i dalje puvat jaci u guzicu - zbog toga mi "prvi i pravi bojovnici " i jesmo po zatvorima i progonima - samo ne zaboravite da batina ima dva kraja , danas ti mene , sutra ja tebe , samo moj kraj batine ce bit jako , jako zajeban - mnogi ga nece izdrzat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare